Csillag Panzio

Despre noi

Despre noi

Pensiunea & Restaurant
Csillag

Bine ați venit la Pensiunea Csillag din pitoreasca Lunca de Jos, situată în inima județului Harghita! Oază de relaxare și aventură, pensiunea noastră vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență memorabilă în mijlocul naturii.

Se află de mult pe lista dvs. a locurilor de vizitat, dar încă nu ați avut ocazia să ajungeți în Valea Ghimeșului? Acordați-vă timp pentru o vizită într-un loc ca în basme, unde să cunoașteți tradițiile ceangăilor, portul popular și istoria regiunii; cutreiarați dealurile și văile, localitățile montane ale zonei, legând ca punct de bază Pensiunea Csillag din Lunca de Jos!

Bucurați-vă de vacanțe personalizate în mediul prietenos unde se află pensiunea noastră de 4*!

Pensiunea &

Restaurant Csillag

Dacă considerați că aveți nevoie de idei în ceea ce privește atracțiile naturale și antropice ale zonei, nu ezitați să ne cereți ajutorul! Pentru noi, este o plăcere să vă propunem trasee și programe personalizate.

Totodată, echipa Pensiunii Csillag este pregătit să organizeze evenimente: întâlniri de afaceri, sau evenimente de familie, cum ar fi zile de naștere, botezuri, sau alte adunări.

Sperăm să vă întâmpinăm cât mai curând ca oaspete în Pensiunea Csillag din Lunca de Jos!

PENSIUNEA CSILLAG

Camerele noastre

Apartament
Parter

(2 camere)

Apartament cu duş şi balcon

(2 camere)

Apartament superior cu bucătărie şi balcon

(2 camere)

Apartament cu terasă şi bucătărie

(2 camere)

Standard - Twin sau pat matrimonial

(4 camere)

Standard mansard - Twin sau pat matrimonial

(2 camere)

Superior - Twin sau pat matrimonial

(4 camere)

Superior mansard - Twin sau pat matrimonial

(2 camere)

Pensiunea & Restaurant
Csillag

În restaurantul nostru de 100 de persoane puteți degusta fel de fel de mâncăruri din gastronomia tradițională şi italiană.

Terasa noastră de vară și iarnă a fost construit ca oaspeții noștri să poate să se bucure de oferta bucătăriei noastre și a peisajului în fiecare anotimp. Parcarea de 500 mp se poate folosi gratis de clienții noștri.

Pe lângă camerele comfortabile și sofisticate, Pensiunea Csillag dispune și de o sală de conferință și sală de fitness.