Csillag Panzio

Activități

Sală de fitness

Sala noastră de fitness vă oferă posibilitatea de a antrena tot corpul, așa că nu veți simți lipsa sălii unde obișnuiți să mergeți. La cerere, puteți să vă antrenați și cu antrenor personal care vă va da sfaturi utile pe care puteți să le luați acasă.

Program

non-stop

Sală de conferințe

Sala noastră de conferințe poate acomoda 100 de persoane.

La Pensiunea Csillag puteți oferi cazare și masă pentru participanții conferinței. Parcarea va fi asigurată în parcarea privată a pensiunii.

Sala de conferință este dotată cu:

Videoproiector cu ecran de proiecție

Acces wi-fi

Aparat de xerox

Sistem de sonorizare cu microfon

Prețuri

Închiriere sală de conferință pentru 1 zi: 300 RON

Închiriere sală de conferință pentru jumătate de zi: 200 RON

Servicii opționale

Pauză de cafea: apă minerală, cafea, băutură răcoritoare, ceai, sărățele: 15 RON / pers.

Masă suedeză + pauză de cafea: 35 Ron / pers

Petrecerea timpului liber

Zbor cu parapantă

Oare ce senzații s-ar trezi în noi dacă am putea descoperi lumea „pe aripile vântului”?

Zborul cu parapantă în tandem vă poate oferi această experiență! Vântul și pilotul nostru vă vor plimba deasupra peisajului mirific din Valea Ghimeșului, singura „atribuție” a dumneavoastră este să savurați momentul.

Drumeție

Drumeția este o activitate care ne poate duce nu numai pe locuri frumoase, ci departe de viața noastră cotidiană, plină de griji – merită deci să profitați de traseele marcate din zonă.

Pentru drumeția de o zi nu trebuie să luați cu dumneavoastră multe lucruri – împachetați într-un rucsac mic și…hai la drum! Însă nu uitați să vă informați din timp despre traseul de urmat și să aveți la îndemână harta traseelor! În cazul drumețiilor de mai multe zile vă putem oferi transportul lucrurilor personale.

Călărie și plimbare cu căruța

Când ne uităm la echitație, putem avea senzația greșită că este o activitate ușoară – călărețul doar stă pe cal, și dă instrucțuni scurte, iar calul le execută. Călăria însă înseamnă mai mult decât ceea ce percepe observatorul: este o muncă de echipă. Pe lângă faptul că este o activitate plăcută, ne lasă cu senzații fizice, mentale și emoționale pozitive. Echitația este un sport care poate fi practicată de oricine, indiferent de vârstă. Oferta noastră este atât pentru începători, cât și pentru călăreți experimentați.

Recomandăm cu drag plimbarea cu căruța acelor persoane care doresc să cunoască satul și împrejurimile sale. La acest program sunt așteptate și familii cu copii mici, dând ocazia copiiilor să se împrietenească cu calul. Descoperiți Lunca de Jos și peisajul mirific ce-l înconjoară utilizând un vechi mijloc de deplasare!

ATV

Vă oferim plimbări cu ATV-uri în siguranță, și care nu încalcă legea. Este o activitate perfectă fie că este vorba de un cadou de crăciun, sau zi de naștere.

Experiența este doar a dumneavoastră, nu trebuie să vă alăturați unui grup necunoscut! Viteza și dificultatea turei poate fi ajustat în funcție de persoanele participante.

ATV-urile de două persoane sunt robuste, cu tracțiune integrală, deci iau cu ușurință chiar și obstacolele extreme.

Conducerea unui ATV nu necesită experiență anterioară, dar puteți opta pentru un program cu ATV având propriul dumneavoastră șofer. Orice variantă alegeți, vă punem la dispoziție un ghid care vă îndrumă pe tot timpul programului.

Csillag Panzio

E-Bike

Fă o excursie prin peisajele pitorești din Ghimeș cu bicicletele noastre electrice de închiriat.

Pedalezi puțin și parcurgi distanțe mari având o experiență foartă plăcută!

La cerere, putem organiza tur cu ghid.

Preț:

100 Ron / jumătate de zi

150 Ron / toată ziua

Skigyimes pârtie de schi şi bob

La aproximativ 7km de la pensiunea noastră se află pârtia de schi şi de bob Skigyimes.

Pe partia de schi SKIGYIMES se afla un teleschi de 700 de metri si un teleschi de 800 de metri. La cerere oferă şi instructor de schi.

Pista de bob oferă iubitorilor de adrenalină o experiență de neuitat. Funcționează atât vara cât şi iarna, în fiecare zi, între orele: 09:00 – 21:00.

Csillag Panzio

Tururi cu camion

Descoperiți frumusețea tururilor cu camion la noi.

Programul nostru este potrivit pentru familii, teambuilding-uri sau grupuri de prieteni. În cadrul acestui program aveți ocazia de a degusta brânzeturi și slănină locală.