Csillag Panzio

Tevékenységek

Edzőterem

A panzióban található konditerem teljes testedzésre alkalmas felszerelést kínál, így minden fontos izomcsoportot átmozgathat, akárcsak kedvenc edzőtermében. Szakképzett edzővel való személyi edzésre is van lehetőség.

Program

non-stop

Konferenciaterem

Konferenciatermünk 100 fő befogadására alkalmas.

Kérés esetén biztosítunk étkezést, szállást. Parkolási lehetőség a panzió saját parkolójában.

A konferenciaterem felszereltségei:

Videoprojector nagyméretű vászonnal

WiFi

Fénymásoló

Hangosító rendszer mikrofonnal

Áraink

A terem egésznapos bérleti díja: 300 RON

A terem félnapos bérleti díja: 200 RON

Opcionális szolgáltatásaink

Kávészünet: ásványvíz, kávé, üdítő, tea, sós ropogtatnivaló bekészítése – 15 RON / fő

Svédasztal + kávészünet: 35 RON / fő

Szabadidős programok

Siklóernyőzés

Vajon milyen érzés lehet színes szárnyakon repülve, felhők alatt lábat lógatva felfedezni a Gyimesek mesés világát?

A tandem siklóernyőzés megadhatja ezt az élményt! Egy profi pilóta kíséretében, az utasülésben kényelmesen hátradőlve gyönyörködjön a táj szépségében.

Túrázás

A tereptúrán távolodhatunk el leginkább megszokott civilizációs környezetünkből. Érdemes igénybe venni a népszerű turistaközpontok térségében létesített kijelölt ösvényeket.

Az egynapos túrákhoz nem szükséges sok holmi, de vigyünk magunkkal turistatérképet. De ne felejtse el előre tájékozódni a követendő útvonalról, és legyen kéznél az útvonaltérkép! Többnapos kirándulás esetén két lehetőséget ajánlunk: a csomag egyik helyről másikra történő szállítását (melyet természetesen megszervezünk), vagy a csillagtúrázást (ahol a Csillag panzió szolgál „főhadiszállásként”).

Lovaglás és sétaszekerezés

Kívülről úgy tűnhet, hogy a lovaglás során a gyakorlott lovas csupán csak ül, miközben egyszerű utasításokat ad a lónak, mint például a gyí, hó vagy fordulj, és a ló végzi a munkát azzal, hogy hordozza a lovast…vagy mégsem? A lovaglás sokkal többet jelent, mint azt egy átlagos megfigyelő hinné: az ember és ló szoros együttműködését. Az egyszerű élvezeten túl fizikai-, mentális- és érzelmi hatásai is vannak. A lovaglás egy olyan sport, amelyet kortól függetlenül mindenki gyakorolhat. Ajánlatunk kezdő és tapasztalt lovasoknak egyaránt szól.

A sétaszekerezést azoknak ajánljuk, akik szívesen megismernék a falut és annak környékét. Gyerekes családokat is várunk erre a programra, hiszen ismerkedhetnek a lóval, annak viselkedésével, a ló és ember kapcsolatával. Fedezze fel Gyimesközéplokot és a gyimesi tájategy régen használatos helyváltoztatási eszközzel!

ATV

Amit kínálunk: biztonságos, és élvezetes quadozás, legális keretek között. Tökéletes alkalom legyen szó karácsonyról, születésnapról, vagy egyéb eseményről.

A túra egyedül az élményről szól, nem kell csoporthoz csatlakozni a vendégeknek. A túra sebességét és nehézségi fokát is az adott vendég igényeihez tudja igazítani szolgáltató partnerünk.

A quadok nagyméretű, kétszemélyes, automata váltós túra quadok, felezőváltóval, négykerék hajtással, első differenciálzárral, csörlővel, így alkalmasak extrém akadályok leküzdésére is.

A vezetés különleges előképzettséget nem igényel, de hatalmas élményt jelent, továbbá utasként az is részt vehet a túrán, aki nem kíván vezetni, vagy nincs jogosítványa. A túra során végig a vendégek segítségére van a tapasztalt túravezető, aki külön quaddal kíséri a túrát, és garantálja a biztonságos és élvezetes kvadozást.

Csillag Panzio

E-Kerékpár

Biciklizz a gyimesi festői tájakon a bérelhető elektromos biciklijeinkkel.

Kis tekerés, nagy távolságok, annál nagyobb élménnyel.

Kérésre akár túrát is szervezünk vezetővel.

Ár:

100 Ron / fél nap

150 Ron / egész nap

SkiGyimes sí- és bobpálya

7km -re a panziónktól talàlható a Skigyimes sípálya, mely a téli szezon fő attrakciója, két felvonó áll a sízők rendelkezésére.

A SKIGYIMES síterületen egy 700 méteres és egy 800 méteres vontató található. Síoktatás igényelhető a helyszinen.

A bobpálya egy felejthetetlen élményt nyújt az adrenalin kedvelőknek. Télen-nyáron reggel 9 és este 9 óra között működik.

Csillag Panzio

Kamionos túrák

Ismerd meg a varázslatos kamionos túrák világát nálunk.

Programunk megfelelő családok, teambuildingek vagy baráti társaságoknak egyaránt. Programunk kiegészül egy közös helyi készitésü szalonna sütéssel és sajtkóstolással is.