Csillag Panzio

Róluk

Róluk

Panzió és étterem
Csillag

Üdvözöljük a Csillag Panzióban, a festői környezetben található Gyimesközéplok-ban, Hargita megye szívében! A pihenés és kaland oázisa, panziónk tárt karokkal várja Önt, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a természet közepén.

Már rég fontolgatja, hogy ellátogat a sokak által egyeszerűen csak „meseszépnek” nevezett Gyimesekbe? Ismerkedjen meg a csángó néphagyománnyal, népviselettel, a népcsoport történelmével; barangolja be a lenyűgöző térséget, és kapcsolódjon ki úgy, hogy „főhadiszállásnak” a gyimesközépkoli Csillag panziót választja!

Négycsillagos szállónk barátságos, családias környezetében élvezheti személyre szabott vakációit!

Csillag

Panzió és étterem

Amennyiben úgy érzi, eligazításra van szüksége a környék látnivalóit illetően, kérdezzenek bátran! Szívesen segítünk az útvonalak megtervezésében, személyre szabott programok szervezésében és lebonyolításában.

Csapatunk szívesen segít nagyobb események – baráti vagy üzleti találkozók, születésnapok, keresztelők és egyéb ünnepi rendezvények – megszervezésében is!

Reméljük, hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önöket a Csillag panzióban!

CSILLAG PANZIÓ

Szobáink

Lakás
Földszint

(2 szoba)

Lakás zuhanyzóval és erkéllyel

(2 szoba)

Superior lakás konyhával és erkéllyel

(2 szoba)

Lakás terasszal és konyhával

(2 szoba)

Standard - 2 külön ágy vagy franciaágy

(4 szoba)

Standard tetőtéri - 2 ágyas vagy franciaágyas

(2 szoba)

Superior - 2 ágyas vagy franciaágyas

(4 szoba)

Superior tetőtéri - 2 ágyas vagy franciaágyas

(2 szoba)

Panzió és étterem
Csillag

A 100 fős befogadóképességű étteremben a tradiciónális és olasz konyha ínyencségeit kóstolhatja meg.

Nyári és téli teraszunk azért épült, hogy vendégeink mind a négy évszakban kellemes körülmények között fogyaszthassák kedvenc italaikat, valamint éttermünk kínálatát. Az 500 m2-es parkolónkban bérmentesen biztosítjuk vendégeink számára a parkolást.

A Csillag panzió igényesen berendezett és kényelmes szobái mellett jó felszereltségű konferenciaterem és konditerem áll az Ön rendelkezésére.